If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
http://www.folio4car.com/
това е фирмата която ти трябва!Работят евтино!Добри са!
А за тапицера улица Кракра 106 телефон 0888322234
Благодаря !!
А таман съм почнал да питам и да я правя Алфата като нова ))
Като минавам през неравности - чува се свистене отпред... Дали са амортисьорите, всъщност аз не се сещам какво друго може да е... Колко ше ми струва да подменя предните, че с този тежък двигател, вероятно вече са за смяна ?
AR 166 2,4 jtdm
NT II 2,7 tdi
Peugeot 206 1,1
AR 155 1,6 ex, AR 145 1,9 jtd ex, MB 124 CE ex
Съскането на амортисьорите при неравности е нещо съвсем нормално има го и на новите коли.Просто флуидите вътре издават този звук.Алфите рядко страдат от амортисьори,но ако искаш можем да ги погледнем.
5 Ланчии зад гърба си!
И една Alfa 166 със смесени чуства засега!
я, ОК че аз се притесних... След толкова километри по украинските пътища си мисля че Алфата си е доста здрава като окачване.. Само това съскане се чува - ама като се застуди, ще дойда при вас да тестваме амортисьорите, и откак съм я взел - свети индикатора за подгревни свещи и това трябва да се фиксне, че да е всичко наред...
Гледах сайта на тия пичове с фолиото... Това с тъмното фолио на таблото е много яко - ще отида да ми направят и ICS -a, и после ще покажа снимки....
AR 166 2,4 jtdm
NT II 2,7 tdi
Peugeot 206 1,1
Не знам какво е SRT , моята няма такъв бутон определено. До колкото разбрах като ръчнеш в ляво си на спорт и можеш и ръчно да местиш. Аз веднъж се опитах да карам на спорт, ама стрелката отива до сектор ЦСКА и не е моя стил на каране това...
Не е така, ако не настъпваш до долу педала сменя към 3500. А в ръчен режим преминава, когато си на спорт и веднъж смениш предавка.
МИ аз пробвах скоро - спорт, леко газ, повече газ, още газ - сектор ЦСКА, не сменя.... Накрая смених аз ръчно... Утре ще пробвам дали с лек натиск сменя на 3500...
AR 166 2,4 jtdm
NT II 2,7 tdi
Peugeot 206 1,1
При бензина е така поне при мен, просто изчаква малко повече. За дизела не знам колко трябва да са оборотите, но не трябва да е в лютеницата, ако настъпваш леко
EDIT: До колкото знам няма автомати с SRT Бутон, защото това реално се задейства от спорт режима на скоростите - нали ?
Лесно се разбира включен ли е - ако пипнеш педала на газта дори малко и моментално реагира... в обратния случай няма лаг, разбира се, но за същото трябва доста повече движение на педала.
Да не пускам нова тема: за да си сложа прибиращи се огледала трябва ли нещо освен модула с бутона на вратата и мотори за прибиране (самите огледала различни ли са и може ли поне да се сменят само вътрешните части, за да не се налага пребоядисване на други огледала? Отделно окабеляването би ли следвало да е налично ?
Да не пускам нова тема: за да си сложа прибиращи се огледала трябва ли нещо освен модула с бутона на вратата и мотори за прибиране (самите огледала различни ли са и може ли поне да се сменят само вътрешните части, за да не се налага пребоядисване на други огледала? Отделно окабеляването би ли следвало да е налично ?
Ако на конзолата в шофьорската врата на модула за настройка на огледалата на пинове 5, 8, 11 и 12 има проводници, то вероятно имаш и окабеляване за сгъване/разгъване на огледалата.
Това дали обикновени огледала могат да се преправят (с добавяне на мотори и съответната механика), не знам.
Всичко пасва 1/1 за това което питаш,даже си прехвърлих и старите пластмаси без никакви проблеми.Инсталацията си е я има прокарана.Трябва ти само модула и огледалата!
5 Ланчии зад гърба си!
И една Alfa 166 със смесени чуства засега!
Всичко пасва 1/1 за това което питаш,даже си прехвърлих и старите пластмаси без никакви проблеми.Инсталацията си е я има прокарана.Трябва ти само модула и огледалата!
Модул си намерих (ако говорим за модула с копчето на самата врата), трябват ми самите огледала (карантията им). Имате ли представа колко вървят втора ръка ?
Хора, да ви питам, кой диференциал Q2 би станал на колата от подписа ми и най-вече, някой знае ли какво е предавателното му число. Както знаем стоковия е 3.55.
Comment